Menu Close

CARILLES DENTALS

DENTS DE PEL.LÍCULA A L’ABAST DE TOTHOM

La millor solució estètica en només una sessió. Les carilles de composite són un tractament estètic que es realitza directament sobre les dents, aconseguint canviar l’anatomia dental i el somriure amb una tècnica mínimament invasiva en només una sessió.

És un tractament molt recomanable i indicat especialment per a adults que presenten dents esquerdades, trencades o tortes, i volen millorar el seu somriure d’una forma ràpida i senzilla. També, és una solució perfecta per a persones amb dents tacades per la tetraciclina que busquen lluir impecables.

Una alternativa a les carilles de composite és la col·locació de carilles de porcellana, en aquest cas especialment fabricades a laboratori.

En general, aquests tractaments odontològics permeten també solucionar problemes d’oclusió o de pèrdua de dimensió vertical de les dents, ajudant de pas a donar estabilitat a la mossegada i afavorir la descàrrega de l’articulació temporo-mandibular (ATM), que en ocasions es situa a la rereguarda de dolors de cap i cervicals.

 

Obrir xat
Dental Vic
Hola, podem ajudar-te?
Prem el botó per parlar amb nosaltres